Ознака: гума за бришење

Занимливости

Цело време сме биле во заблуда: Синиот дел од гумата не служи за бришење пенкало

Се сеќавате ли на црвено-сините гуми за бришење? Се уште ги има во продажба. Сите мислевме дека црвениот дел служи за бришење на графитни моливи, а синиот за бришење на […]

Занимливости

Сите сме ги имале! Еве ЗОШТО навистина служи синиот дел од гумата!

Скоро секоја особа, бар еднаш во животот имала ваква гума за бришење. Сите мислевме дека синиот дел служи за бришење на траги од пенкало, но не е точно…Скоро секоја особа, […]