Ознака: гумена играчница

Балкан

Во Ниш паднала гумена играчница и “затрупала“ деца, родителите во паника

Група деца вчера биле кратко затрупани под голема гумена играчница во паркот “Чаир“ во Ниш, откако откажала пумпата за надувување со воздух. Мајка на едно четиригодишно момче изјавила дека децата имале […]