Ознака: гумени бомбони

Занимливости

Смоки, чипс, гумени бомбони … Што велат вашите омилени грицки за вашиот карактер?

Дали сте амбициозени, агресивени, перфекционисти, креативени… Откријте што открива вашата омилена закуска за вас! Чипс Карактер : Ова е чиста амбиција! Други карактеристики се нетрпеливоста, конкурентноста и големата мотивација за […]

Живот

Откако ќе го видите ова, никогаш повеќе нема да му дадете гумени бонбони на своето дете

Откако  ќе го видите ова, никогаш повеќе нема да му дадете гумени бонбони на своето детеЕве како навистиа се произведуваат  гумените  бонбони   Еве како навистиа се произведуваат  гумените  бонбони […]