Ознака: гумени бонбони

Занимливости

Никогаш повеќе нема да пробате гумени бонбони: Погледнете го процесот на нивно правење

Погледнете го видеото од кое многумина се згрозија. Прикажува како се прават гумени бомбони, а процесот оди нананазад, од бонбона, па… до свиња.