Ознака: гуми

Занимливости

Уште една идеја за физичка дистанца во рестораните – дали би јаделе вака?

По шеширите со голем обем за кинеските деца, и кафулето во Германија кое измислило начин како повеќе луѓе да седат на иста маса, а де се почитуваат здравствените мерки, имаме […]

Локална самоуправа

Акција за собирање на отпадни гуми во Вардариште

Комуналната инспекција и инспекција за животна средина на Општина Гази Баба во соработка со Министерството за внатрешни работи и Јавното претпријатие Гази Баба организираше акција за собирање на отпадни гуми […]