Ознака: густа коса

Живот

Од ретка до ГУСТА коса: МАГИЧНИ состојки за брз раст на косата!

Жените сонуваат за убава и здрава коса…Косата расте околу еден сантиметар месечно. Сепак, растот и структурата зависат од многу фактори, како целокупната здравствена состојба, надворешните влијанија и генетските предиспозиции. Вашата […]