Ознака: гушкање

Занимливости

Еве зошто некои луѓе мразат да се гушкаат и допираат

Американски научници се обидоа стручно да објаснат зошто некои луѓе не сакаат да се гушкаат и имаат одбојност од физички допир. Тие тврдат дека во најголем број случаи проблемот е […]

Живот

Гушкањето има бројни лековити својства: Ја лекува осаменоста, депресијата и стресот

Научниците откриле дека прегратката има лековито својство и дека добро влијае на нашето психичко здравје, а особено помага за лекување на осаменоста, депресијата, анксиозноста и стрес. Научниците тврдат дека гушкањето […]

Коментари

Али Ахмети гласал ЗА одземање на мандатот на Груевски

Некогашниот близок соработник на Груевски, со кој поминаа над 8 години во коалиција гласал за да му се одземе пратеничкиот мандат. Некогаш ова беше незамисливо и познавачите знаат дека Груевски […]