Ознака: ГШ НА АРМ

Вести

Делегација на ВС на Полска ја посети јужната граница кај караулата „Богородица“

Делегација на полските Вооружените сили, предводена од генерал Мјечеслав Гоцул, и началникот на ГШ на АРМ генерал-потполковник Методија Величковски, денеска ја посетија јужната граница во реонот на караулата „Богородица“.Припадниците на […]