Ознака: Далас

Вести

Убиецот од Далас освен нестабилен, бил и перверзен: крадел гаќички и сексуално малтретирал жени

Нови детали за животот на убиецот на полицајците од Далас објавуваат медиумите. Резервистот Мика Џонсон бил перверзен, сексуално прогонувал свој колега, додека служел во армијата на САД.Џонсон застрела петмина полицајци, […]

Вести

САД: Раперите Снуп Дог и Д Гејм организираа марш на мирот

Минатиот вторник, раперите Снуп Дог и Д Гејм организираа марш на мирот кој заврши пред штабот на полициската станица во Лос Анџелес.Целта на маршот беше да се овозможи комуникација меѓу […]

Вести

Познат е идентитетот на снајперистот кој изврши масакр во Далас!

Полицијата во Далас, го идентификува снајперистот кој го изврши масакрот во кој животот го загубија 5 полицајци, а 12 се тешко повредени.Станува збор за 25-годишното момче Миха Х. Џонсон од […]