Ознака: даниел георгиевски

Македонски фудбал

Даниел Георгиевски ја сркши ногата

Македонскиот репрезентативец Даниел Георгиевски ја сркши ногата на мечот од романскиот фудбалски шампионат против тимот на Турну Северин. Кадер Бери, тоа е противничкиот фудбалер од екипата на Турну Северин кој […]

Македонски фудбал

Даниел Георгиевски го продолжи договорот со Стеауа

Македонскиот репрезентативец Даниел Георгиевски доби продолжување на договорот со романскиот клуб Стеауа од Букурешт. Според информациите, Стеауа на нашиот репрезентативец ќе му понуди четиригодишен договор на младиот Даниел Георгиевски. Даниел […]