Ознака: Даниел Мојсов

Македонски фудбал

Мојсов бира: ЦРВЕНА ЅВЕЗДА ИЛИ ПАРТИЗАН

Македонскиот интернационалец од редовите на екипата на Војводина се наоѓа во средина меѓу заинтересираните Црвена Ѕвезда и Партизан, а се шпекулира дека и Вардар е заинтересиран за неговите услуги, но […]