Ознака: ДАРМ Предизвик

Издвојуваме

На половина пат од првиот ДАРМ предизвик

Во тек е првиот ДАРМ Предизвик на Википедија, натпревар во пишување статии поврзани со документите и фотографиите кои Државниот архив на Република Македонија, преку својот матичен Википедијанец, ги сподели за […]