Ознака: даршика пател

Видео

Совет кој вреди злато: Еве како да ги отстраните темните кругови околу очите!

Даршика Пател од Нови Зеланд објавила видео на кое ќе и бидат благодарни сите оние кои сакаат да остануваат будни до доцна во ноќта и оние кои никако не можат […]