Ознака: да биде вратен

Вести Свет

Со тоа што му е одобрен азил, Унгарија признава дека Груевски е жртва на прогон

Тоа што од денес Никола Груевски и официјално е политички азилант подразбира дека може слободно да се движи низ Унгарија, па дури и да се вработи. И не само во […]