Ознака: да биде

Македонија

За Ахмети Денко Малески е прифатлив консензуален кандидат за претседател

Според Али Ахмети засега најдобар кандидат за консензуален кандидат за претседател на државата е Денко Малески. ,,Но сепак останува за ова да разговараме со сите политички субјекти”, додава Ахмети во изјава за […]