Ознака: да влезе и излезе

Балкан Вести

Дармановиќ: Црна Гора не ги повреди дипломатските протокли во случајот со Груевски

-Немаше никаков законски проблем за тој да влезе или да ја напушти земјата. Министерстовото во тој дел нема никаква улога или надлежност. Во време кога Груевски одлучил да побарал азил, […]