Ознака: да ги исполни

Балкан Вести

Опозицијата и даде шест денови на власта да ги исполни нивните барања

Вечерашниот собир „Еден од пет милиони” во Белград заврши со повик до власта да ги исполни барањата на опозицијата во рок од шест денови, во спротивно седмиот ден ќе биде организиран […]