Ознака: да ги исчистат

Живот

Граѓаните за скршеници од паѓање на снег можат да тужат

Како што покажува праксата од претходните години снегот и замрзнатите улици можат да ги наполнат болниците. Општините потрошија илјадници евра за набавка на опрема и сол, и да не забораваат дека […]