Ознака: да ги навредам

Живот

Немав намера да ги навредам децата со Даунов синдром

Преку својот Фејсбук профил психологот Јове Хаџиевски се извини за објавата на слика на премиерот Зоран Заев со деца со Даунов синдром над која напиша „Конечно во друштво со интелектуално […]