Ознака: да ги намали

Македонија

Денес не купувајте горива, од полноќ ќе поевтинат

На денешната седница на Регулаторната комисија за енергетика се очекува да се донесе одлука за значително поевтинување на бензините и дизелот. За две седмици, колку што трае пресметковниот период податоците од […]