Ознака: да ги објави

Македонија

“Иефимерида“ да ги објави имињата на корумпираните новинари бараат новинарските организации од Македонија

Здружението на новинарите на Македонија, Советот за етика во медиумите на Македонија и Независниот синдикат на новинари и медиумски работници вчера испратија допис до грчкиот веб портал “Иефимерида“, кој овој […]