Ознака: да ги почитуваат

Вести Македонија

АВМУ: Објавување документи со информации од висок јавен интерес е суштинска задача на медиумите

Објавувањето документи со информации од висок јавен интерес е една од суштинските задачи на слободните и независни медиуми затоа што ваквиот јавен надзор гарантира одговорност и транспарентност на политичките и […]