Ознака: да гледаме напред

Сцена

Не сакам да се враќам на минатото, важно е да гледаме напред

Познатиот музичар Коки Јанков, кој се прослави со дуото „Дуле и Коки“ конечно се огласи за разидувањето со неговата сопруга Росана која е портпарол во АМСМ. На прашањето на новинарите […]