Ознака: да го дишам

Црна хроника

Тасевски: Само дозволи ми да бидам овде, да го дишам театарскиот воздух

Вака Сашо Тасевски на Фејсбук се прости од Билјана Беличанец: Билјана Беличанец влезе во канцеларијата. Два месеци откако ме назначија за директор. Седна како на жар карши мене, зад клуб-масата. […]