Ознака: да му помогнеме

Живот

Maлиот херој од Прилеп успешно помина два третмани, потребни се уште два: Ајде Македонијо, да направиме одново чудо и да му помогнеме на Дејан заедно!

Дејан Најдоски боледува од аутизам. За подобрување на неговата состојба беше потребно да замине на лекување и третман со матични клетки во болница во Турција. Сумата која беше потребна беа […]