Ознака: да оди на училиште

Магазин

Татко изградил 4 км пат кој преминува преку планина за неговата ќерка да може да оди на училиште

Кога станува збор за родителите и жртвите што тие ги прават за нивните деца да имаат подобра иднина на сите ни е позната. Но, оваа необична приказна за еден татко […]