Ознака: “Движење Беса“

Македонија Политички партии

“Беса“ нема да коалицира со СДСМ

Од партијата не кријат дека бараат уставни измени за Албанците ако се гласа Договорот со Грција потпишан во Преспа. Ако дојде до отворање на уставните промени, „Движењето Беса“ со кое раководи […]