Ознака: двоглав орел

Вести Македонија

Дојде предлог и за ново знаме на Македонија, веднаш по смената на името ќе се напаѓа со двоглавиот орел

Градоначалникот на Теарце ги објави следниве фотографии на неговиот фејсбук профил денеска. Двоглав орел комбиниран со актуелното знаме на Македонија со неколку направени промени е знамето дизајнирано од американски мировник од […]