Ознака: двојазични банкноти

Вести

Се појавија двојазичните банкноти откако Заев прифати да стои албанскиот јазик на нив

На социјалните мрежи денеска се појавија фотографии од тоа како би изгледале двојазичните банкноти откако лидерот на СДСМ Зоран Заев прифати на македонските пари да стои и албанскиот јазик.Со Заев […]