Ознака: дело

Црна хроника

Грозоморно дело: Запалиле жена на депонија

Локалните мештани од едно село во внатрешноста на Нова Гвинеа ја запалиле мајката на две деца Кепали Ленијату, 20-годишна жена затоа што биле убедени дека таа вештерка убила шестгодишно дете. […]