Ознака: денес Виена

Македонија

Премиерот Заев и македонска владина делегација денес во Виена

Денес владина делегација предводена од премиерот Заев ќе учествува на Виенскиот економски форум “Виенски економски разговори – нови перспективи за Република Македонија“. Делегацијата, во која се вклучени вицепремиерот за економски […]