Ознака: Денот на македонската полиција

Вести

МВР го одбележува 7 Мај – Денот на македонската полиција

Во организација на Министерството за внатрешни работи денеска во Полицискиот центар „Ѓорче Петров “ ќе се одржи централната прослава по повод одбележувањето на 7 Мај – Денот на македонската полиција. […]