Ознака: ден дончев

Вести

Дончев го демантира контекстот на новите „бомби“

Поранешниот директор на Фондот за здравствено осигурување Ден Дончев денеска го демантира, како што наведува, контекстот на објавените аудио и видео снимки на Јутјуб, на линк наречен „Лепливи раце “. […]

Вести

Геровски го прашува Љубчо дали влијателна амбасада му го наметнала Ден Дончев!?

Геровски го прашува Љубчо дали влијателна амбасада му го наметнала Ден Дончев!? Интересно е зошто тоа било така. Ќе се вмеша ли сега и Груевски? Втората легенда се совпаѓа со […]

Вести

Чиј беше Ден Дончев?

Чиј беше Ден Дончев? Сметаме дека ова е легитимно прашање, ако се земе предвид дека се води истрага за Ден Дончев, потврдена денеска и од Русковска. И тоа за повеќе […]

Вести

Се води истрага за Ден Дончев потврди денеска Вилма Русковска

Се води истрага за Ден Дончев потврди денеска Вилма Русковска Три институции тргнале во потрага по вина како доскорешниот директор на фондот за здравство Ден Дончев се стекнал со околу […]