Ознака: Ден на наставата на турски јазик

Вести

Честитка од премиерот Димитриев по повод Денот на наставата на турски јазик

Премиерот Емил Димитриев лично и во име на Владата на Република Македонија го честита 21 декември – Денот на наставата на турски јазик на турската етничка заедница во земјава.– Одбележувањето на […]