Ознака: депилација

Живот

Тријте го лицето со ОВАА смеса и влакната набргу ќе исчезнат!

Со векови, отстранувањето на влакната на лицето е причина за голема грижа кај жените, а особено влакненцата над усните. Многу жени се ослонија на восокот како решение за овој проблем, […]