Ознака: дестинација

Занимливости

Зошто мора да го посетите Дубаи

Можеби не е престолнина на Обединетите Арапски Емиграти ама секако е доста посакувана дестинација.Дубаи се повеќе станува туристички посакувана дестинација како град кои нуди хедонизам и уживање во 2014 година […]

Занимливости

Најдобра дестинација за вашиот Хороскопски знак

Ако сте во дилема која дестинација да ја одберете за ова лето, прочитајте го нашиот хороскоп и бидете сигурни дека ќе го одберете вистинското место кое одговара на вашиот карактер […]