Ознака: детал

Сцена

После операцијата нема каење- Луна Џогани се „плаши“ да ги покаже силиконите поради овој детаљ на нив

Пејачката Луна Џогани неодамна направи естетска корекција и вгради силиони во градите. Пејачката своите атрубути ги истакна во тесно топче за вежбање, па јасно дојде до израз големината на имплантите. […]