Ознака: Детска радост

Бавча

“БИДИ ХУМАН, СПОДЕЛИ РАДОСТ, ИЗРАДУВАЈ НЕПОЗНАТО ДЕТЕ!” – започнува нова хуманитарна акција со интересен коцепт!

Со цел за да се врати насмевката на некое детско лице, да се подигне свеста за тоа колку е важно да бидеме хумани, да си помагаме и да споделуваме радост: […]

Локална самоуправа

Завршна приредба на „Детска Радост“

Завршна приредба на „Детска Радост“Во спортската сала во н.Автокоманда се одржа завршната приредба на детската градинка „Детска Радост“, на која учествуваа сите дечиња од големите групи од сите објекти од […]