Ознака: Дехидратација

Живот

Дехидратација – како да препознаете дека не пиете доволно вода?

Истражувањата покажуваат дека благата дехидратација може да има лошо влијание врз здравјето, расположението и нивото на енергија. Затоа е важно да пиете доволно вода и да ги препознаете првите знаци […]