Ознака: Дејан Матиќ

Сцена

Сопругите на Саша и Дејан Матиќ се вистински убавици

Пејачите Саша и Дејан Матиќ, најпознатите пејачи во Србија, освен што се успешни во кариерата, тие имаат скаледни и успешни бракови.Сопругата на Дејан го привлече вниманието на јавноста во 2013 […]

Сцена

Дејан Матиќ: Босанец е најстрогиот во жирито! Кој ќе го слуша него, далеку ќе стигне

Српскиот пејач Дејан Матиќ во  едно интервју открил дека би  можел да биде постојан член на жирито  на Ѕвездите на Гранд, но  смета дека не би им годел на натпреварувачите […]