Ознака: дилема

Живот

Дилемата дали треба да се користи путер во исхраната изгледа е решена!

Ниедна друга намирница не предизвикува толку  контроверзии  како  путерот. Често  е неизбежна состојка во   колачите и тортите, но  важи  за  намирница која  не спаѓа во најздравите.Затоа се направени  многу истражувања, […]

Фото

„Мајка ми строго ми нареди да го оставам момчето“: И имала право!

На социјалната мрежа Аск.фм се појави исповед на девојка на која мајка ѝ и наредила да го остави момчето. Сурово, зарем не?Тинејџерката ја послушала мајка си и раскинала со својот […]