Ознака: диплома

Вести

Министер и без ресор и без диплома: Кого лаже Мерко дека докторирал?

Во записникот на Државниот просветен инспекторат, покрај Мерко, можат да се најдат и имињата не неговата ќерка Најмије Рамиз Мерко Забзун, неговиот син Генц Мерко, за кои Државниот просветен инспекторат […]

Вести

Марк Цукерберг дипломираше

Вечниот студент, кој го основаше Фејсбук, Марк Цукерберг, конечно ја доби својата диплома и го одржа својот 366-ти говор на Харвард.Цукерберг го започна својот говор на Харвард зборувајќи дека тоа […]

Сцена

Нему никој не му е рамен на естрадата: Еве кој пејач завршил дури 3 факултети!

Иако  одлучиле животот да го посветат на музиката, многу естрадни уметници сепак сакале своето образование да го доведат до највисоко ниво и  да станат академски граѓани.Неда Украден е дипломиран правник […]