Ознака: дисквалификација

Меѓународен фудбал

Условна дисквалификација од ЕУРО 2016 за Русија

Фудбалската федерација на Русија ја доби последната опомена пред исклучување од Европското првенство поради дивеењето на руските навивачи.Русите од УЕФА добија „суспендирана дисквалификација“ која ќе биде активирана при првиот следен […]