Ознака: дланки

Живот Занимливости

Вашите дланки се секогаш топли – еве што кажува тоа за вас!

Температурата на дланките покажува дали некој е дарежлива личност со топло срце или студена и себична. Најновото истражување покажува дека срдечните личности, подготвени за разговор и соработка имаат топли дланки. […]

Љубов и секс

Истражување тврди дека водењето љубов зависи од формата на дланките

Едно ново истражување тврди дека можете да одредите нечија сексуална ориентација гледајќи ги дланките на личноста. Како и читањето од дланка, и ова истражување треба да се прифати со доза […]

Живот

Првиот симптом на рак се појавува на рацете: Доволно е да го знаете ОВА за да го препознаете!

На вашите дланки  можете да проверите дали  имате симптоми на рак.Суви дланки со пукнатини Нормално  е дека рацете некогаш  можат  да станат суви, но некогаш  таа сува кожа  може да […]

Занимливости

Дали имате мали или големи раце? Еве што тоа кажува за вас!

Според древното верување, рацете ни значат многу повеќе отколку што мислие, а нивниот изглед, односно големината многу кажува за карактерот на човекот.Едноставна мерка е онаа на кратки, односно долги раце. […]