Ознака: ДОБИТОК

Вести

АХВ: Неетично е да се злоупотребува болеста јазлеста кожа за дневно-политички поени

Злоупотребата на појавата на болеста „јазлеста кожа“ за дневно-политички поени на опозицсиката СДСМ е крајно неетичка и неморална, наведува Агенцијата за храна и ветеринарство во писмената реакција.– Со дезинформации и […]