Ознака: доби

Живот

Итна медицинска помош доби шест нови возила

Во функција се новите шест амбулантски возила на Службата за итна медицинска помош при Здравствен дом на Скопје, реализирани со набавката на медицински возила преку Министерството за здравство. Од Здравствн […]

Македонија

Новогодишно пакетче за Шилегов од „Го сакам Водно“

Пред просториите на Град Скопје граѓанската иницијатива „Го сакам Водно“ денес одржа прес-конференција и му предаде новогодишно пакетче на градоначалникот Петре Шилегов. -Во него се содржани слатки подароци прикачени за […]