Ознака: Добрила Кацарска

Вести Македонија

Судијката Кацарска казни и избрка повеќе од 20 адвокати од „27 април”

Повеќе од 20 адвокати на обвинетите за настаните од 27 април се казнети со по 1000 евра и отстранети од судењето. Судијката Добрила Кацарска се решила на ваков потег заради […]