Ознака: домашен рецепт

Живот

Чувајте ги бубрезите и стомакот: Ослободете се од ешерихија коли со помош на овој рецепт!

Подмолната бактерија ешерихија коли може да предизвика уринарни и цревни инфекции, воспаление на белите дробови, менингитис и сепса. Понекогаш долго се лекува. Се третира со антибиотици, но и природни лекови. […]