Ознака: Домашна штрудла

Кулинарство

Домашна штрудла со џем која ќе ве врати во детството: Наједноставниот рецепт за тестото да биде меко како памук!

Ви носиме рецепт за тесто кое сите ќе го обожуваат, а оваа штрудла со вкусот ќе ги надмине сите што претходно сте ги пробале. Состојки за тестото: – 500 гр. […]

Кулинарство

Домашна штрудла со џем која ќе ве врати во детството: Наједноставниот рецепт за тестото да биде меко како памук!

Ви носиме рецепт за тесто кое сите ќе го обожуваат, а оваа штрудла со вкусот ќе ги надмине сите што претходно сте ги пробале. Состојки за тестото: – 500 гр. […]