Ознака: донации

Вести

Основните училишта во Аеродром отворени за собирање донации

Општина Аеродром ги отвори основните училишта на нејзина територија за собирање хуманитарна помош за настраданите од поплавените подрачја.Денес училиштата ќе бидат отворени од 16:00 до 22:00 часот, а од утре […]

Технологија

Христијанска конзола за видео игри одлучи да собира средства преку Kickstarter

Компанијата Wisdom Tree која развива религиозни видео игри, пушти на Kickstarter кампања за собирање средства за да создаде сопствена христијанска конзола, соопшти Gizmodo.За да започне со масовно производство, треба да […]